Home

 

(Ikje) 40+

Al dagen zit ik mijn man te pesten met het feit dat hij een bril moet. Lezen wordt steeds moeilijker. De symptomen van het veertig-plus zijn worden steeds duidelijker merkbaar. Hij kan er niet meer omheen, die bril moet er komen. Uiteindelijk is het zover, hij zet zijn nieuwe bril op zijn neus. Hij kijkt me aan en zegt: 'Verrek, je hebt een snor!'

 

(Quote) Filantropen

Zogenaamde filantropen geven geen geld weg om de wereld te redden, maar investeren het in bedrijven en gebruiken vervolgens hun politieke invloed om vele malen meer belastinggeld in hun eigen zakken te sluizen.

 

(Hylcovisie) Autonomie

Ik ben een product van de liefde en daarmee geen eigendom van de Staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming.  

 

Dit is het cruciale moment (video: 16m 48s)

 

Direct naar

 Zijn boeken / Bestelinformatie  

 

Selectie Wisselende items

Analyse: 31-08-21 Leugens en waanzin strijden om voorrang

Boeken/CV - Laatste Hylcolumn: 02-04-22 Puzzel(s)tukje

Uitgesproken - IQ-test: 04-11-21 Zoek de fout

Uitgesproken - Gezond Verstand: 27-09-21 Viruslogica

Uitgesproken - Actueel: 25-03-22 Spelbreker (2-delig)

Varia - Februari 22: Kar, Draagvlak en Machtsgreep

 

Hylco steunt 'Hart voor Vrijheid', 'De Andere Krant', Frank Ruesink, Robert Jensen, en alle andere platforms/vrijheidsstrijders die verder kijken dan hun neus lang is en niet bang zijn buiten de lijntjes te kleuren.

 

Deze website is gebouwd door Els Veenhuizen