Zijn boeken

 

(NB: de cursief gedrukte titels 'linken' naar toelichting op de achterkant v/h boek)

 

BIBLIOGRAFIE

 

In maart 2008 kwam bij uitgeverij Free Musketeers zijn eerste boek uit, getiteld Olijf (te lezen als O lijf), een columnbundel die in 33 stukjes een breed scala aan onderwerpen behandelt.

 

In mei 2011 zag zijn tweede boek het levenslicht, getiteld Helemaal Leuk of Extreem Crisis? De schrijver verhaalt openhartig over de vrouwen uit zijn leven: deels fictie en deels autobiografisch.

 

Het vervolg 38 (gepubliceerd in mei 2012) is een verhalenbundel over een honderd dagen durende relatie, bespiegeld vanuit hem en haar. Deze co-produktie (volledig autobiografisch) gaf een bijzondere draai aan de vrouwensymfonie uit zijn vorige boek, in de positieve zin des woords.

 

In augustus 2013 verscheen Voor Fiets en Vaderland , zijn tweede columnbundel. Tezamen met het in mei 2014 uitgekomen 183 tinten oranje (de laatste titel bij uitgeverij Free Musketeers) vormt het een tweeluik waarin alle kalenderdagen van het jaar van een 'hylcolumn' zijn voorzien.

 

In de zomer van 2019 begon hij aan een nieuw project. Een jaar lang voorzag hij 'hylcolumns' uit zijn eerdere werk van frisse (eigen)wijsheid. Behalve 'gerenoveerd' werk is in dit zesde boek (getiteld Vice Versa in Optima Forma) ook compleet nieuw materiaal opgenomen. Het boek (met als ondertitel Een jaar vol (on)gerijmdheden) beslaat (niet toevallig) 365 pagina's tekst, lopend van 1 januari t/m 31 december.

 

Op 23 mei 2020 zag de voorpublicatie van Vice Versa in Optima Forma bij (fictieve) uitgeverij De Rotte Appel het levenslicht. Deze eerste versie gaat (zolang de voorraad strekt) voor een vriendenprijs van de hand (16,50 in plaats van 18,95) en sinds 1 november 2020 te koop via boekenbestellen.nl

 

NB: op de laatste titel na, kan er sinds april 2019 nog uitsluitend rechtstreeks bij de auteur besteld worden. Voor de huidige thuisvoorraad en nadere details: klik hier.