Juni 22

 

(Ikje) Heks

's Middags kruipt onze dochter na het lezen van een Russisch prentenboek onder de tafel. Ze is bang voor Baba Yaga, de heks. 'Heksen bestaan niet, lieverd,' stel ik haar gerust. 'Alleen in sprookjes.' De volgende morgen opent Dionne Stax het ochtendjournaal met de boodschap dat 'de Nederlandse regering zeer alert is op Russische hacks'. 'Russische heks?!' roept onze dochter verschrikt. Ze kruipt weer onder de tafel.

 

(Quote) Helm

Een grote groep mensen gaat zich waarschijnlijk pas achter de oren krabben (lees: vermoedens krijgen wellicht al langer door de reguliere media in de maling te worden genomen) als wereldwijd gewaarschuwd wordt dat de hemel elk moment naar beneden kan storten en we verplicht worden een helm te dragen zodra we een voet buiten de deur zetten.

 

(Hylcovisie) Grensoverschrijdend

In het kader van de depopulatie-agenda van de Cult (de machtselite) de seksen tegen elkaar op te zetten (en zo de bevolkingsgroei in te dammen) dook in de mainstream media (in het verlengde van #metoo) op zeker moment het verschijnsel 'grensoverschrijdend gedrag' veelvuldig op. Tegelijkertijd omzeilen Cult-gerelateerde ondemocratische organisaties (w.o. Facebook, WEF en WHO) nagenoeg alle wet- en regelgeving (waarmee ze deze feitelijk aan hun laars lappen). Het kan tevens de verklaring zijn waarom globalisten vaak stuitend arrogant, a-moreel en hypocriet zijn. Over (zowel letterlijk als figuurlijk!) grensoverschrijdend gedrag gesproken!