Gezond Verstand

 

VIRUSLOGICA

 

1. Je kunt mensen niet verantwoordelijk stellen voor de gezondheid van een ander. Dan zou je ze ook hun sigaret uit de mond mogen slaan. 2. Als de overheid het serieus om onze gezondheid te doen zou zijn, zou ze die sigaret overigens per direct verbieden. Die eist immers aanzienlijk meer slachtoffers. 3. Op de 'anderhalve meter'-regel kun je geen economie bouwen. 4. Virussen roei je niet uit. Ons lichaam zit continu vol virusdeeltjes en bacteriën. Die versterken onze immuniteit. 5. Zoals de waard is vertrouwt hij zijn gasten. Geef mensen meer eigen verantwoordelijkheid (maak van de plichten adviezen) en het wordt vanzelf veiliger. Op een gelijkvloerse kruising gebeuren minder ongelukken dan op een voorrangskruising.

 

  VIJF VIRUS-VRAGEN

 

1. Waar zijn de griepdoden gebleven dit jaar? 2. Waarom kreeg SARS-COV-2 de A-status van een killervirus? 3. Waarom wordt het woord 'besmetting' bij de PCR-test nog steeds gebruikt? Dat meet de test immers niet. 4. Wat zou er gebeuren als er niet meer getest werd? 5. Waarom continuering van de draconische maatregelen terwijl de mortaliteit (ofwel de IFR = Infection Fatality Rate) van dit virus wereldwijd inmiddels 0,15% is (bron: WHO)? (ter vergelijking: griep 0,16%).

 

VIJF VIRUS-ANTWOORDEN

 

1. Covid-19 heeft deze doden wereldwijd voor 98% weggekaapt. 2. Om de draconische maatregelen te kunnen rechtvaardigen (indirect aangestuurd door de WHO). 3. Om het volk zoveel mogelijk in de angst (en volgzaam/koest!) te houden. Het draaien aan allerlei knoppen maakt deze frauduleuze test (want ongeschikt voor klinische diagnose en overgevoelig) zeer geschikt om zaken voortdurend zo ernstig mogelijk voor te stellen. 4. Dan zou blijken dat er al sinds mei 2020 niets bijzonders aan de hand is. Zo is het aantal mensen met griepachtige klachten niet meer boven de epidemische grens van 58 op 100.000 uitgekomen. (bron: NIVEL) NB: sinds het aantal ic-bedden sinds 2015 gehalveerd is, is het tekort eraan een jaarlijks terugkerend beeld. 5. Dit opgetuigd theater dient als dekmantel om acties voor 'The Great Reset' (Build Back Better/Agenda 2030) versneld door te voeren (met als beoogde doelen: (o.a.) afschaffing contant geld, failliet van het MKB, absolute controle over burgers). Grootste profiteurs: Bill Gates cs, multinationals, datacenters, 'Big Tech' en 'Big Pharma'.